Korkmuyoruz !

07:14:00

  Şehitlerimiz var , yine ... Yine satılmış , soyu belirsiz , hainler tarafından , saldırıldı , asil askerlerimize , polisimize ve halkımıza . Bizi korkutmak istiyorlar , bizi yıldırmak, bizi yok etmek istiyorlar ama bir şeyi unutuyorlar ki , bizler Allah 'a inanır ve O' na güveniriz , Allah 'an başkasına ne boyun eğeriz , ne de korkarız ! Ne sizin gibi kukla korkaklardan , ne de arkanızdaki güçlerden (!) , KORKMUYORUZ !!!


  Hepiniz birleşseniz de , başaramayacaksınız , bu ülkeyi yine başkalarının yönetmesine izin vermeyeceğiz , bizleri ölümle korkutmaya çalışsanız da , ekonomimizle tehditte etseniz , darbelerde yapmaya da çalışsanız , başaramayacaksınız !

  Başaramayacaksınız ! Çünkü neden biliyor musunuz , bizim iman dolu bir göğsümüz var , sizinse sadece silahlarınız , yıkar mı sandınız attığınız , kurşunlar patlattığınız bombalar , bu iman dolu yürekleri !

  Başaramayacaksınız ! Çünkü neden biliyor musunuz , biz ölmüyoruz , biz şehadeti tadınca , Peygamberimizin (s.a.v ) yanına komşu gidiyoruz , bu pis , iğrenç , dünyadan kurtulup, en Sevgilin yanına komşu oluyoruz . Fakat siz ey korkaklar, siz ölünce sadece leş oluyorsunuz , cenazesi bile yapılmaya layık olmayan bir leş !

  Başaramayacaksınız ! Çünkü neden biliyor musunuz , bizler dersimizi aldık , Abdülhamid hanı kaybettiğimiz gün aldık dersimizi , Ortadoğu da ki , toprağımızı kaybettiğimiz gün aldık dersimizi , Kudüs 'ü Yahudilere verdikleri gün aldık dersimizi , Hilafeti kaybettiğimiz gün , İslam dünyasının parçalanmasına yol açan gün aldık dersimizi , Müslüman kardeşlerimiz zulüm gördüğü gün aldık dersimizi , darbeler yaşadık kaç tane, sustuk başta , ses çıkaramadık ama sonra öyle bir dirildik ki  , kurşunlara siper ettik göğsümüzü , tanklara çıktık, tankları birliğimizle ezdik , uçakların üstüne atladık , tıpkı Çanakkale de olduğu gibi korkmadık , sadece bayrağımızla savaştık ama kazandık ! Merak etmeyin öyle şeyler yaşadı ki , bu vatan , sizin bin katını gördü ama yılmadı , yıkılmadı , sen mi yıkacaksın , ey soysuz  , vatansız , korkak !

  Başaramayacaksınız ! Çünkü neden biliyor musunuz , siz bizi parçalamaya çalıştıkça , biz birlik oluyoruz ,bir oluyoruz . Çünkü biz Türküz, ve Türk olmak demek senin sandığın gibi bir ırka ait değildir ,  Kürt'ü , Laz'ı , Çerkez'i , Arap'ı , Arnavut'u   ve bütün içinde bulundurduğu bütün ırkları ile Türk olunur . Türklüğün ilk kuralı vatanını sınırsız sevmektir , vatansız kalmaktansa ölmeyi göze almaktır Türk olmak !

  Başaramayacaksınız ! Çünkü neden biliyor musunuz , sizin sadece güvendiğiniz üst akıllar var , arkanızda görünürde dünya var ama şunu unutma ey pis kukla , bizim kimseye ihtiyacımız yok , çünkü bizim her şeye gücü yeten Rabbimiz  var !  Bin tanede tuzak kursanız , tuzaklarınız sizi yok edecek çünkü '' Allah , tuzak kuranların en hayırlısıdır . '' * .

  Başaramayacaksınız ,  kukla katiller , vatan haini alçaklar , üst akıllar ve batı , asla başaramayacaksınız !


Not: Şuanda çok fazla provokasyon var etrafta , lütfen bunlara dikkat edelim . Fake hesaplar sokaklara davet ediyor , lütfen bu oyuna gelmeyelim . Zamanında sağ - solu da bu şekilde karıştırıp , birbirlerini kırdırdılar . Sosyal medya da gördüğünüz bir haberi iyice araştırmadan lütfen yaymayın , ortalık yalan yanlış bilgiler ile dolu . Irkçılığa müsamaha göstermemeliyiz , unutmayalım biz birlikte Türkiyeyiz .


* Ali İmran suresi 54. ayet

You Might Also Like

10 yorum

  1. Teki bile çok fazlayken ardı ardına, üst üste gelen bunca acıyı anlatabilecek bir söz, cümle, satır bilemiyorum, bulamıyorum.

    YanıtlaSil
  2. artık bu haberlerin sıradanlaştığı düşüncesinin dayanılmaz acı hissi, alışmamalıydık!

    YanıtlaSil
  3. ya bu işlerde yabancı ülke parmağı var sanırım yaa almanya ingiltere filan her şey petrol çıkarı yaaa.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabi ki onlar olmadan bir iki çapulcu böyle şeyler yapamaz . Petrol ne iğrenç birşey ya , hep bu lar onun için

      Sil
  4. Milliyetçilik duygum kabardı yaa.
    Hep diyorum yaktılar ama yıkamayacaklar...
    Yüreğine sağlık

    YanıtlaSil
  5. seni görmek çok güzeeeel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seni de , deep ^^ birde rüyamda senin hikayelerini okuyordum varya , ama sonunu okuyamadan uyandım :D

      Sil

//]]>